Eind juni openen wij met partner Plopsa ons derde themapark in Polen: Majaland Gdańsk. Stay tuned.

  • 7 apr 2023

Nieuwe Raad van Toezicht voor het eerst bijeen in Warschau

Pia Adlivankin en Andreas Andersen zijn op 1 februari jongstleden toegetreden tot de Raad van Toezicht van Momentum Leisure. De nieuwe raad kwam begin april voor het eerst bijeen in Warschau

Beide nieuwe leden, Adlivankin en Andersen, zijn CEO's van toonaangevende themaparken, werken voor de International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA) en hebben uitgebreide ervaring in de leisure- en themaparkindustrie. Andreas Andersen is momenteel CEO en voorzitter van de Liseberg Group in Zweden, die het meest bezochte themapark van Scandinavië exploiteert. Pia Adlivankin is algemeen directeur en CEO van Linnanmäki, het grootste themapark in Finland. Zij zal vanaf 2023 ook zitting hebben in de Global Board of Directors van IAAPA.
 
De raad van toezicht van Momentum Leisure bestaat naast Andreas Andersen en Pia Adlivankin uit Jeroen Beckers (voorzitter), Rory van 't Schip en Christian Gyasi. Op 5 april kwam het team bijeen in Warschau voor een eerste vergadering.
 
(Foto van links naar rechts: Rory van 't Schip, Andreas Andersen, Jeroen Beckers (voorzitter), Pia Adlivankin en Christian Gyasi).