Eind juni openen wij met partner Plopsa ons derde themapark in Polen: Majaland Gdańsk. Stay tuned.

Onze missie

Een team met een missie

Momentum Leisure wil een centrale rol spelen in een bloeiende pretparkindustrie in Centraal- en Oost-Europa door samen te werken met gelijkgestemde en gevestigde merken om veilige, succesvolle en populaire familie-ervaringen te creëren. We zetten ons in voor duurzame groei op de langetermijn en we willen een verantwoordelijke rol spelen in de gemeenschappen en het milieu waarin we actief zijn.

Wat wij doen

Wij zoeken en herkennen kansen voor snelgroeiende merken en werken samen met bewezen partners in de leisure-, entertainment- en retailsector om onvergetelijke themaparkervaringen te creëren. Simpel gezegd: wij lokaliseren, thematiseren, bouwen, lanceren en exploiteren themaparken met de best mogelijke (media)merken.

Wanneer gaan we van start

We zijn al begonnen! Majaland ging in 2018 van start en we hebben gedurfde plannen om de komende jaren themaparken in heel Midden- en Oost-Europa te lanceren. Hou onze website in de gaten!

Waarom themaparken?

Wij hebben een passie voor het creëren van veilige en duurzame ruimtes in gemeenschappen waar families en vrienden dierbare herinneringen kunnen delen. Voor ons is er geen betere manier om dit te bereiken dan door themaparken van wereldklasse te creëren.

Waar gebeurt het?

Op dit moment in Centraal- en Oost-Europa, waar Momentum Leisure groeikansen blijft zien. Met het oog op de toekomst willen we meer gemeenschappen in andere regio's met een groot groeipotentieel bedienen met themaparken, daar waar ze nog niet of nauwelijks zijn.

Wie zijn wij?

Het deskundige en zorgzame team achter Momentum Leisure

Wij zijn pioniers in het creëren van themaparkervaringen van wereldklasse in heel Centraal- en Oost-Europa. Wij zijn opgericht in 2008 en hebben onze partnerschappen in 15 jaar tijd met succes uitgebouwd door gezamenlijke expertise, kennis en knowhow samen te brengen om gezinnen en bezoekers een onvergetelijke ervaring te geven in onze themaparken.

Wouter Dekkers

CEO

Martijn van Rheenen

Board Member

Kevin Ho

Board member

Robert Rosinski

Board Member and Head of Operations

Wouter Dronkers

Corporate Strategy & Planning

Pia Adlivankin

Supervisory Board Member

Andreas Andersen

Supervisory Board Member

Jeroen Beckers

Chairman of the supervisory board

Pioniers in het creëren van themaparkervaringen van wereldklasse in Midden- en Oost-Europa

Onze waarden

Wij 
geloven in

Respect

Wij respecteren en vertrouwen onze partners, hun merken, bezoekers, investeerders, lokale gemeenschappen en het milieu.

Saamhorigheid

De beste merken en partners verenigen om gezinnen samen te brengen voor onvergetelijke ervaringen.

Vrije geesten

Wij kunnen moedig zijn, ambitieus, vernieuwend, groots denken, anders zijn en vreugde brengen.